Exhibition – ‘HedenHaags, ik zie ik zie wat hij niet ziet’, Van Gogh Museum / De Mesdag Collectie

Titel en thema van de tentoonstelling ‘HedenHaags, ik zie ik zie wat hij niet ziet’ / ‘The(n) Hague and now’ was te bezoeken in 2019 in de Mesdag Collectie Den Haag. Met negen andere cursisten hebben wij het concept en de uitvoering gerealiseerd, in het kader van de Kunst van het Tentoonstellen, een curatoren opleiding van het Van Gogh Museum. Samengewerkt is met studenten van de Koninklijke Academie Beelden Kunsten Den Haag en het geheel is door achttal fondsen tot stand gekomen. De plattegrond bij de tentoonstelling is succesvol gecrowdfund met onze social acties bij ‘Voor de Kunst.nl’. Mijn rol ontwerpen van alle grafische middelen en beletteringen evenals pr-communicatie. demesdagcollectie.nl/nl/plan-uw-bezoek/te-zien/tentoonstelling-hedenhaags-ik-zie-ik-zie-wat-hij-niet-ziet

De Kunst van het Tentoonstellen www.dkvht.nl